Uw donatie is voor ons heel belangrijk

Zonder uw donatie kunnen wij ons werk niet voortzetten. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij een aantal vaste donateurs kennen. Gelet op de grote behoefte van onze doelgroep aan financiële steun streven wij naar uitbreiding van het aantal donateurs.
Het is wellicht goed om te beseffen, dat u met beperkte bijdragen, eventueel samen met familieleden of vrienden kinderlevens kunt redden en kinderen een goed perspectief kunt bieden.

Met 150 euro kunt u ervoor zorgen dat een weeskind een jaar naar school kan gaan.
Met 300 euro kan het leven van een leukemie-patiëntje worden gered.
En als 1000 euro kan worden gedoneerd, kunnen de volledige kosten van een operatie worden betaald van een kind dat aan de olifantsziekte lijdt en nu geen perspectief heeft.

Uw giften zijn binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Wij stellen uw bijdrage, hoe klein ook, zeer op prijs. Mocht u niet kunnen bijdragen met een donatie, dan zijn wij ook blij als u een ander zou willen informeren over onze stichting.


U kunt uw donatie overmaken op de rekening met nummer NL93 INGB 0000114455 van de ING Bank, ten name van de Stichting Anak Terlantar, Apenijnenstraat 5, 3446 DH Woerden

Wat gebeurt er met uw donatie?

De kosten van onze stichting zijn zeer beperkt: het gaat doorgaans om nog geen 100 euro per jaar. De bestuurders dragen al hun eigen kosten, zoals telefoon, porti, reis- en verblijfkosten.

Donateurs hoeven dus niet te vrezen dat hun geld aan de welbekende strijkstok blijft hangen.

 

De bestuursleden hebben sinds 1995 op eigen kosten onze projecten in Indonesië bezocht. Niet alleen worden de project dan gecontroleerd, ook komen de bestuursleden in aanraking met andere organisaties die zich inzetten voor het wel en wee van kinderen. 

Joomla templates by a4joomla